Kedves Olvasóink! Nagy valószínűséggel mind jól ismeritek Walter Reéb munkásságát Youtube-on, akinek olyan sok hasznos videót és ötletet köszönhetünk.

Azok, akik pedig csak néznek, hogy kiről van szó: had mutassam be Walter-t és csatornáját, a kifogyhatatlan barkácsötletek forrását!

Új bejegyzésünk apropója az a remek hír, hogy elindult Walter Patreon oldala, ahol közvetlenül támogathatja minden rajongó új videóinak elkészülését.

Mi az a Patreon?

Patreon egy tagsági platform, amely lehetővé teszi a tartalomkészítők számára, hogy létrehozzanak előfizetős tartalomszolgáltatást, miközben tartalmasabb kapcsolatokat építenek, egyedi élményt nyújtanak előfizetőiknek vagy ahogy ők hívják, „pártfogóiknak”.

Támogatóként különböző csomagok közül választhatunk, majd egy egyszeri regisztráció és bankártya megadás után (pont mint a Netflix előfizetés) elérhetővé válik számunkra a prémium tartalom és minden hónapban bevételt biztosítanak a tartalom készítőjének.

A támogatás bármikor felfüggeszthető a platformon belül.

A Barkácsműhely

Walter 23 videóval és 3 különböző támogatói csomaggal várja pártfogóit A Barkácsműhely nevezetű oldalán. Csomagjai a következők:

Az egy pofa sör csomag, amely csupán 1dollárba kerül

“Munka után édes a pihenés, ha hasznos volt számodra valamelyik videóm, itt meghívhatsz egy krigli harmattól gyöngyöző, arany színben pompázó, kellemesen pezsgő, hófehér habpaplan alatt rejtőző, frissen csapolt sörre.
Így görbüljek meg ha nem arra költöm…”

Sokkal több videót akarok! csomag havi 10 dollárért

“Hálás köszönetem!
Ezen támogatás választásával, nagyban hozzájárulsz a későbbiekben készülő videókhoz, illetve a hozzá szükséges anyagok illetve eszközök beszerzéséhez.
Hálám jeléül a neved feltüntetem a támogatott hónapok alatt készülő videó végén, mint támogató (természetesen csak ha szeretnéd, jelezd kérlek, ha nem).”

Szert tettem Dagobert McCsip vagyonára csomag havi 100 dollárért

“Leírhatatlan mértékű hálám jeléül a neved megemlítésre kerül mint fő támogató a támogatott hónapok alatt készülő videó végén (amennyiben szeretnéd, kérlek jelezd, ha nem) és személyes kéréssel vagy videótémával fordulhatsz hozzám.”

Régóta követed Walter Reéb videóit és szeretnéd kifejezni hálád egy virtuális pofa sör formájában? Esetleg csak most ismerted meg, de annyira tetszik, hogy alig várod a következő videót a saját neveddel a videó végén?

Kattints és légy pártfogó Te is!

A zárt Facebook csoportunkhoz csatlakoztál már? Kattints ide, lépj be a PLC-k és HMI-k iránt érdeklődők közösségébe, és legyél képben az újdonságokkal.