A Rievtech webáruházban kettő új PLC, három új HMI, illetve két új bővítő modul beszerzésére is lehetőséged van, egyaránt kiváló ár-érték aránnyal, továbbá kifogástalan minőségben.

A cikkben nemcsak az újonnan rendelkezésre álló eszközök tulajdonságait szedtük össze, hanem az alkalmazásukból fakadó előnyökre is kitérünk.

Mindezek mellett egy konkrét alkalmazási példát is mutatunk inspirációként.

Amit a két új PLC-ről tudni érdemes

A két új PLC név szerint:

PR-23DC-PTDAI-RT-N

PR-23DC-PTDAI-RT-4G

Mindkét PLC a PR-26 sorozat kinézetére készült, így a tulajdonságaik is megegyeznek a PR-26-osok jellemzőivel. Az egyetlen különbség, hogy az első három bemenetük PT100 hőmérsékleti szenzorokat képes fogadni.

Ami a két új PLC közötti különbséget illeti, az N végződésű Ethernetes – LAN porttal- rendelkező PLC.

A PR-23DC-PTDAI-RT-4G pedig a 4G-s SIM kártyát is tud fogadni, alkalmas email küldésre, továbbá LAN port is tartozik hozzá.

Természetesen mindkettő rendelkezik webszerverrel, valamint beépített MQTT-vel. Előbbi a távolról történő vezérlésben, utóbbi pedig az eszközök közötti kommunikációban játszik fontos szerepet.

Az újonnan rendelkezésre álló bővítő modulok jellemzői

A két új beszerezhető bővítő modul név szerint:

PR-E-DC-16IN

PR-E-DC-16DO

Mindkét bővítő modulról elmondható, hogy egyenként csak bemenettel, illetve csak relés kimenettel rendelkeznek.

A PR-E-DC-16IN egész pontosan 16 darab digitális bemenettel rendelkezik, amiből az első 4 db analóg 0-10V is. A PR-E-DC-16DO pedig szám szerint 16 db relés kimenettel van ellátva.

Ennek köszönhetően egyetlen felesleges be- vagy kimenet sem jelent zavaró tényezőt. Vagyis bárki megfelelően összeállíthatja a hardver konfigurációt, méghozzá jó ár-érték arányban.

Amit a három új HMI-ről tudni érdemes

A három új HMI név szerint:

RTS6070WE

A jelenlegi palettán elérhető RTS4070CE 7″ HMI-t fogja kiváltani. Tulajdonságaiban és tudásban is felveszi a versenyt, árban viszont kedvezőbb lesz.

RTS6100M

Az RTS010 mellé érkezik, 10″-os HMI-ként. Az RTS010 kapacitív kijelzőjével szemben ez a HMI rezisztív kijelzővel van ellátva, ennek köszönhetően árban szintén kedvezőbb választást kínál.

RTS6156H

Ez a HMI az RTS4150 15″ HMI-t váltja ki. Árát tekintve jóval kedvezőbb lesz elődjénél.

Alkalmazási példa – szauna vezérlése PLC-vel

Kíváncsi vagy a PLC felhasználási lehetőségeiben rejlő mérhetetlen potenciálra? Akkor olvass bele az alkalmazási példánkba, amiben egy szauna vezérlését mutatjuk be a PLC segítségével.

A cikkből megtudhatod, hogy milyen extra funkciókra lesz képes a Rievtech PLC-vel irányított szauna, milyen extra kényelmi lehetőségeket jelent ez a felhasználónak, illetve milyen eszközöket alkalmaztunk a megvalósításhoz.

Az alkalmazási példán keresztül könnyen új ötleteket szerezhetsz, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki az újonnan rendelkezésre álló PLC-k képességeiből.

Mire számíthatsz, ha nálunk rendelsz?

Valamennyi termékünknél garantáljuk a magas minőséget, ezért garanciát is vállalunk rájuk. Vásárlás után sem engedjük el a kezed, hanem folyamatosan frissített tudásanyaggal támogatunk a PLC-k hatékony alkalmazásában.

A megrendelt termékekhez kedvező szállítási díjakat biztosítunk, de választhatod az ingyenes átvételi lehetőségeket is, a hűséged pedig törzsvásárlói kedvezményekkel jutalmazzuk.

Bizonytalan vagy a választást illetően? Kérdezz tőlünk, vagy csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz csatlakoztál már? Kattints ide, lépj be a PLC-k és HMI-k iránt érdeklődők közösségébe, és legyél képben az újdonságokkal.