Alkotói gárda

Csóka Zsolt

Csóka Zsolt

A szakma legnagyobb hajtóereje a lelkesedés és a kitartás. Mivelhogy nagyon sok féle berendezés programozására kell  felkészülni , továbbá hétről hétre újabb és újabb körülményekhez kell igazodni.

Ebből adódóan sosincs elegendő túl sok tapasztalat egy PLC szakember tarsolyában.  A rendszeresen megjelenő cikkekkel és alkalmazási példákkal igyekszünk folyamatos jelleggel megmutatni a PLC szakmában rejlő hatalmas potenciált, illetve számos lehetőséget.

Pallagi Ádám

Pallagi Ádám

Képzeljétek el, hogy a PLCszerviz Kft. udvarán először füvet vágtam…remélem elképzelte mindenki, mert tényleg így volt.

Ma már a Rievtech webshopért felelek, nap mint nap érdeklődőkkel és már meglévő vásárlókkal egyeztetek. Jelenleg tanulom a PLC programozó hivatást suli szinten, egyébként ezt egy életen át kevés 🙂

Hamkó Lilla

Hamkó Lilla

Csavarhúzót eddig csak IKEA bútor összeszerelésekor használtam, a műszaki ismereteim kimerülnek a villanykapcsoló felkapcsolásában.

Most, mint kísérleti egér bevetettem magam a PLC programozás világába, hogy az én szememen keresztül minden kezdő megismerkedhessen az első lépésekkel és választ kapjon azokra a kérdésekre, amiket Ő esetleg nem mer feltenni, de én minden probléma nélkül.

Misinszky Gábor

Misinszky Gábor

Szenvedélyem a tudomány és a technológia. Dolgoztam karbantartóként, szerelőként, programozóként, mérnökként és vezetőként.

Bármilyen pozícióban is voltam, bármilyen munkát is végeztem, mindig a következő három dolog volt a legfontosabb számomra: eredmény, bizalom, emberség. PLC és Robotprogramozó szakemberként, itthon és Európán belül egyaránt működnek gyártósorok az általam írt programokkal és én általam kifejlesztett automatizálási megoldásokkal, ami naponta több tucat terméket jelent a raktárakba és a polcokra.

Kovács Péter

Kovács Péter

A blog tartalmi felelőse vagyok. Szakterületem a szövegírás és a tartalommarketing. Én felelek azért, hogy a PLC-k és HMI-k kapcsán születő tartalmi ötletek megvalósuljanak, az alkalmazási példák pedig blogbejegyzés formában elérhetők legyenek.

Lelkesen kutatom és tanulom a terület szépségeit, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szöveges cikkeket legyek képes megírni, illetve szórakoztató formában átadni.